Crap umplut cu ciuperci şi orez (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Crap umplut cu ciuperci şi orez (I)

Crap umplut cu ciuperci şi orez (I)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 8

Ingrediente: 1 crap de 1,5 kg, 300 ml vin alb, cimbru, 500 g ciuperci, 400 g roşii, 1 căpăţînă de usturoi, 300 g orez, sare, piper, ulei, 1 ceapă, lămîie.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Crapul se curăţă şi se spală. Ciupercile tăiate felii se înăbuşesc în ulei, peste care se adaugă orezul, ceapa tăiată mărunt, sare, piper, cimbru şi verdeaţă. Cu această compoziţie se umple peştele, se coase pe burtă şi se pune într-o tavă cu ulei. Se adaugă sucul de roşii, vinul, usturoiul şi roşiile tăiate pe jumătate. Se ţine 40 min. la cuptor. Se serveşte cald, cu felii de lămîie.
2.053 vizualizări
728 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
10. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
11. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
13. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
16. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
18. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
22. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
29. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.