Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 4 oua, 175 g ciocolata amaruie, 120 g zahar, 50 g faina, 1 lingurita cacao (pudra), 20 de capsuni mai mici.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!
Mod de preparare: Se sparg ouale si se separa albusurile de galbenusuri. Ciocolata sfaramata sau taiata bucatele se lasa sa se topeasca pe baie de apa. Se freaca bine - cu mixerul - galbenusurile cu zaharul, apoi se incorporeaza ciocolata topita si, la urma de tot, albusurile batute spuma si faina cernuta. Aluatul astfel preparat se intinde pe fundul unei forme (15x20 cm) tapetata cu hartie si se coace in cuptorul incins la 175 grade C, 15-20 de minute. Se scoate din cuptor, se rastoarna pe o hartie presarata cu cacao si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie 20 de cuburi, iar pe fiecare cub se asaza cate-o capsuna.
Se servesc - eventual - cu un sos de vanilie.