Timp de preparare: 1 h
Complexitate: redusă
Porţii: 4
Ingrediente: 4-6 dovlecei mijlocii, verzi, 200 g caşcaval ras, 4 roşii, ulei, sare, mărar verde, unt, smîntînă.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!
Mod de preparare: Se curăţă dovleceii de coajă, se taie rondele. Se prăjesc în ulei incins pe ambele părţi, auriu, frumos, întorcîndu-i mereu. Se ia un vas de sticlă incasabil sau o cratiţă şi se aşează un rînd de dovlecei prăjiţi, un rînd de caşcaval, un rînd de felii de roşii şi tot aşa pînă se termină cu un rînd de dovlecei deasupra, peste care se pune caşcaval şi verdeaţă. Se adaugă bucăţele de unt şi smîntînă. Se dau la cuptor.