Dovlecel parizian - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Dovlecel parizian

Dovlecel parizian

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Un dovlecel, 2 oua, faina, sare, piper, ulei pentru prajit.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata dovlecelul si se taie felii subtiri, se sareaza, apoi se lasa sa se scurga de apa, se face o coca din oua, faina si putina apa, apoi se pune piper pe feliile de dovlecel, se dau prin faina si coca si apoi se prajesc in ulei.
Se poate servi atat cald, cat si rece.
5.689 vizualizări
868 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată pariziană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Zacuscă cu dovlecel (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
4. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Şniţel parizian (II) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Dovlecel la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.