Empanada cu cabanos - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Empanada cu cabanos

Empanada cu cabanos

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Aluatul: 300 g faina, 1/2 lingurita sare, 25 g unt sau margarina, 25 g osanza de porc (untura), 75 ml vin alb sec.
Umplutura: 100 g cabanos, 100 g ardei gras rosu (gogosar, capia), o lingurita boia dulce, o lingurita cimbru uscat.
In plus: faina pentru intins aluatul si ulei pentru prajit.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Aluatul: se amesteca faina cu sare. Untul, osanza si vinul alb sec se amesteca cu 75 ml de apa si se pun pe foc sa se-nfierbante. Se lasa putin sa se raceasca si se framanta cu faina pana ce se obtine un aluat neted. Se acopera cu un stergar si se lasa sa se odihneasca 45 de minute.
Umplutura: se taie cabanosul cubulete, la fel si ardeiul (curatat de nervuri si seminte) si se amesteca cu boiaua si cimbrul.
Se intinde aluatul pe planseta infainata si se taie cu paharul 12 cercuri.
Se unge fiecare bucata cu umplutura si se impatureste in doua, formand semicercuri. Marginile se apasa bine cu o furculita ca sa se uneasca.
Se incinge uleiul si se prajesc pe rand, pana ce se rumenesc. Se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta si se servesc fierbinti.
6.537 vizualizări
992 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Supă minestrone cu cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Spaghete cu şofran şi cabanos (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Omletă cu kaizer şi cabanos (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Ouă cu ficat de pasăre sau cabanos (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Mâncărică de fasole cu cârnaţi afumaţi sau cabanos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Supă de roşii cu broccoli şi cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă de vară cu cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Cabanos cu varză călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.