Falafel israelian - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Falafel israelian

Falafel israelian

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg boabe naut, 400 g patrunjel, 6 catei de usturoi, 4 cepe, 4 lingurite chimen, 6 lingurite apa, 2 lingurite sare, 1 lingurita boia iute, 1/2 lingurita piper, 1 lingurita bicarbonat de sodiu.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Nautul se acopera cu apa si se lasa la inmuiat pana a doua zi. A doua zi se da de doua ori prin masina de tocat impreuna cu ceapa, patrunjelul si usturoiul. Pasta rezultata se amesteca cu celelalte ingrediente. Se fac bilute mici rotunde si se prajesc in ulei incins sau chipsiera.
Se serveste cu cartofi prajiti, cu sos thina si shug sau mujdei de usturoi.
10.121 vizualizări
1.217 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Falafel turcesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Shug israelian (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Humus israelian (Sosuri > Sosuri reci)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.