Ficăţei cu parmezan - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu organe » Ficăţei cu parmezan

Ficăţei cu parmezan

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g ficăţei de pui, 3 dovlecei, 3 linguri de făină, 300 ml ulei de floarea-soarelui, 5 roşii,1 legătură de ceapă verde, 1 căţel de usturoi, 200 g parmezan, 500 ml lapte dulce, 300 g salată rucola, sare, piper, mărar.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ficăţeii de pui se spală, se scurg de apă şi se pun într-un castron împreună cu laptele dulce. Se lasă deoparte timp de 30 min., se scurg şi se prăjesc în ulei încins. Se scot într-un castron, se condimentează şi se acoperă cu un capac ca să stea calzi.

Dovleceii se spală, se taie în felii subţiri şi se condimentează. Se trec prin făină şi se prăjesc pe rând în ulei încins, având grijă să nu se ardă.

Roşiile se curăţă de pieliţă, se toacă şi se pun într-o cratiţă. Se adaugă două linguri de ulei, ceapa verde tocată rondele, usturoiul pisat, sarea, piperul şi se fierb până când sosul format scade la jumătate.

Se adaugă salată rucola spălată şi scursă de apă, se mai fierbe 5 min. şi se presară mărar tocat.

Se pun ficăţeii de pui şi dovleceii pe farfurii şi se servesc alături de sosul de roşii şi salată, presăraţi cu parmezan ras.

Salata rucola se poate înlocui cu spanac sau ştevie proaspete.
3.935 vizualizări
862 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Rondele cu parmezan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Mâncare de ficăţei cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Ficăţei de pasăre în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ficăţei surpriză (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Pate de ficăţei de pui cu ou (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Conopidă cu parmezan (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Sufleu de parmezan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre si smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Omletă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Omletă cu ficăţei de pasăre rumeniţi în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
23. Grătare de porc pane cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Şniţel cu crustă de parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ficăţei de pui cu salvie (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Rulouri din ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Ficăţei de pasăre pe pâine de grâu (integrală) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Crostini cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Sote de ficăţei de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.