Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Fileuri de mihalţ sau de somotei |
|
Alte reţete |
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 2. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 3. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 4. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 5. Salată de cartofi cu fileuri de hering murat (Salate > Salate cu peşte) 6. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 7. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 8. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 9. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 10. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză) 12. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 13. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Prăjitură cu căpşuni sau fragi (Dulciuri > Prăjituri) 15. Tort cu zmeură sau mure (Dulciuri > Torturi) 16. Fileuri de peşte alb cu usturoi şi migdale sau nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Fileuri de cod sau şalău cu alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 18. Fileuri de şalău cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Fileuri de anşoa cu lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte) 20. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Mâncărică de varză acră şi pere sau mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Sufleu de vişine sau cireşe (Dulciuri > Creme) 23. File de şalău sau cod cu fenicul (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 24. Îngheţată de lămâi sau portocale (Dulciuri > Îngheţate) 25. Chifteluţe de heringi sau scrumbii sărate (Aperitive > Aperitive cu peşte) 26. Ochiuri cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 27. Plăcintă cu spanac şi brânză sau praz (Aperitive > Aperitive cu legume) 28. Aperitiv cu şuncă sau parizer (Aperitive > Aperitive cu carne) 29. Brânză cu ţelină sau chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză) 30. Omletă cu raci sau cu langustă (Aperitive > Aperitive cu peşte) |