Fileuri de peşte cu sos de mere - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Fileuri de peşte cu sos de mere

Fileuri de peşte cu sos de mere

Timp de preparare: 3 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 400 g fileuri de peste (cod sau salau, fara piele si oase), 5 foi de dafin, 2 lingurite boabe de coriandru, 3 linguri de untdelemn, 2 linguri suc de lamaie, 2 oua, sare, 60 g praf de copt.
Sosul de mere: un mar mare si bine copt, 1/2 legatura de menta proaspata sau un plic de ceai de menta, 2 lingurite de miere lichida, o lingurita de piper pisat, o salata verde mica, untdelemn pentru prajit.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala fileurile de peste, se usuca, se taie in bucatele (cat sa intre usor in gura). Se sfarama frunzele de dafin. Se piseaza (mare) boabele de coriandru. Dafinul, coriandrul, untdelemnul si sucul de lamaie se amesteca si se toarna peste peste. Se baga in frigider si se lasa 3 ore la marinat. Se amesteca separat ouale, sarea, 2 linguri de apa si praful de copt.
Sosul de mar - Se curata marul si se da pe razatoarea mare. Se toaca menta marunt sau se faramiteaza (daca e uscata) bine de tot, se amesteca cu mierea, piperul si marul ras.
Se scoate pestele de la frigider si se zvanta bine, apoi se da bucata de bucata prin ou. Se prajeste in uleiul incins vreme de 5 minute. Se scoate pe o hartie absorbanta.
Se spala salata, se zvanta si se taie ca taieteii. Se pune pe farfurie un strat, deasupra se asterne jumatate din sosul de mere, se pune pestele si deasupra sosul ramas. (Marul poate sa fie inlocuit cu mango.)
2.118 vizualizări
791 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
7. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
10. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
12. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
14. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de mere acrişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de mere cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
22. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Salată de cartofi cu fileuri de hering murat (Salate > Salate cu peşte)
24. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
25. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
27. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.