Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Paste, pizza şi găluşte » Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii

Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii

Ingrediente: Un ou mare, circa 130-150 g faina.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Oul se sparge intr-un castron, se bate bine cu firculita, apoi se amesteca cu cca 100 g faina, ca sa se obtina o coca mai virtoasa, care se framinta apoi, pe masa, ca foaia de taietei, presarind mereu faina, pina cind aceasta nu se mai poate incorpora; aluatul ramine tare, ca o minge.Se rade apoi coca prin razatoarea cu gauri mari, ca sa se farimiteze cit mai marunt.Frecateii se intind pe masa, ca sa se usuce putin, apoi se adauga in supa care clocoteste, in forma de ploaie, amestecindcu lingura, ca sa nu se lipeasca intre ei. Trebuie sa fiarba cca 20 minute.
2.088 vizualizări
769 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de vişine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.