Fricassee de pui - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Fricassee de pui

Fricassee de pui

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Un pui, o ceapa, un morcov, cimbru, patrunjel, frunza de dafin, sare, unt, 15 fire arpagic, 150 g ciuperci, o lingura faina, 2 galbenusuri, o lingura smantana, o lingurita zeama de lamaie, piper alb.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pun bucatile de la un pui frumos la fiert cu 1 litru de apa. Se adauga o ceapa, un morcov, mirodenii (cimbru, patrunjel, frunza de dafin) si sare. Se lasa sa fiarba inabusit. Deoparte se inabuse intr-o cratita cu putin unt si cateva linguri de apa vreo 15 fire de arpagic curatat si 150 gr. ciuperci mici. Cozile de ciuperci spalate se pun sa fiarba in cratita cu pui. Cand puiul este fiert, se face un rantas dintr-o lingura de faina cu o lingura de unt, se stinge cu zeama strecurata de la pui. Se lasa la fiert 20 minute. La urma se bate sosul cu 2 galbenusuri de ou, o lingura de smantana, o lingurita de zeama de lamaie, putin piper alb. Se aseaza puiul intr-o cratita, fara zarzavat si mirodenii, se pun ciupercile si arpagicul bine scazute, deasupra de toarna sosul. Se tine totul la cald, intr-o alta cratita cu apa.
3.078 vizualizări
791 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
27. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Salată de pui cu miere şi lămâie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.