Friptură de porc la tavă cu legume - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Friptură de porc la tavă cu legume

Friptură de porc la tavă cu legume

Ingrediente: Pentru 10 porţii: 1,500 kg carne de porc pentru fripturi, 300 ml ulei, 1 I supa, 100 ml vin, 430 g praz, 500 g morcovi, 500 g rosii, 5 ouă, 100 g unt, sare, piper, dupa gust, 1 legatura marar.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se spala, se scurge, se condimenteaza, se aseaza într-o tava cu ulei şi 500 ml supa si se introduce la cuptor pentru înabusire. In timpul inabusirii se stropeşte cu sosul format. Spre sfîrsitul înăbuşirii se stropeşte cu vin. Cind este gata, se scoate, se portioneaza cite doua bucati la portie si se pastreaza in tava, pina la servire. Orezul se alege, se spala, se scurge si se fierbe in restul de supa cu apă spre sfîrsitul fierberii se adauga untul si boabe de piper. Morcovii se curăţă, se spala si se taie cuburi, apoi se fierb in apa, roşiile se oparesc si se curata de pieliţă apoi se taie felii si se curata de seminte. In vasul cu orez se adauga morcovii fierti, rosiila, ouale batute spumă si mararul. Se amesteca usor componentele apoi se asaza intr-o tava unsa cu ulei care se introduce in cuptorul incins, penrtru gratinare, 10 - 15 minute. Se serveste în farfurie, portiile de friptura cu sosul respectiv, iar alaturi garnitura de legume portionata.
5.453 vizualizări
962 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
7. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
9. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
12. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
13. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
15. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
21. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
25. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.