Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu |
|
Alte reţete |
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă) 4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză) 5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume) 6. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 7. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi) 8. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză) 9. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 10. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate) 11. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate) 12. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri) 13. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri) 14. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre) 15. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume) 16. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 17. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii) 18. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin) 19. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 20. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume) 21. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 22. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume) 23. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 24. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte) 25. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe) 26. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin) 27. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă) 28. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 30. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă) |