Friptură din cap de piept de berbec - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Friptură din cap de piept de berbec

Friptură din cap de piept de berbec

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg carne de berbec de la piept, 1 ceasca ulei, 1 lingura unt, sare, piper boabe, 1 pahar vin alb, usturoi, 1 lingura verdeata tocata, 1 lingura otet, 1 foaie de dafin, 1 ceapa, 1 telina.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Intr-un vas mare, se pun in apa carnea, 1 ceapa taiata felii, telina taiata in patru si o lingura de otet. Dupa gust, se poate adauga o foaie de dafin. Se marineaza carnea 10 ore, dupa care se scoate, se spala si se pune intr-o tava cu o ceasca de ulei, sare, piper boabe si o ceasca de apa. Se introduce in cuptorul cald si se lasa la foc potrivit. Se intoarce friptura, se adauga vinul si se continua coacerea pana cand friptura este gata. La sfarsit, se pune deasupra o lingura de unt si verdeata tocata.
Se serveste fierbinte, cu garnitura de legume sote.
2.027 vizualizări
655 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
19. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
24. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
25. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Ciorbă de ardei capia copţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de berbec (reţetă arabă) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de berbec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.