Friptură înăbuşită de porc cu legume - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Friptură înăbuşită de porc cu legume

Friptură înăbuşită de porc cu legume

Ingrediente: Pentru 10 portii: 1,5 kg carne de porc pentru friptură, 250 ml supa, 100 ml vin, 200 ml ulei, 400 g morcovi, 300 g mazare conservata, 300 g fasole verde conservata, 100 g făina, 1,5 kg cartofi, 250 ml lapte, 1 leg. verdeata, 150 g unt, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se spala, se zvîntă si se porţionează, o bucata la portie. Se sareaza si se bate uşor cu ciocanul de snitele, apoi se trec prin făină, si se înăbuşă in 1/2 din cantitatea de ulei cu putină apa. Restul de faină se desface in cîteva linguri de apa rece, se adaugă supa fierbinte, restul de ulei şi se fierbe compoziţia cca 10 minute. Sosul obtinut, se strecoara peste fripturi si se mai continua fierberea cca 20 minute.

Se adauga vinul si se verifică gustul. Morcovii curatati, spălaţi si taiati bare, in lungime, se înabusa si se lasa sa fiarbă in puţina apă. Se sdauga fasolea si mazărea, care au fost scurse din conserve si trecute prin strecurătoare cu apa rece, se verifică gustul si se continuă fierberea 10 minute. Cartofii se pregatesc piure. Se serveste: în farfurie friptura cu sos si garnitura respectiva (piure de cartofi), legumele stropite cu unt si verzături deasupra.
4.644 vizualizări
950 tipăriri
11 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Supă de legume de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de chimen cu legume şi ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de legume diverse (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă de legume cu găluşte de post (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de legume cu măsline (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de legume cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de legume de iarnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de legume de toamnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de legume rapidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de legume verzi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de legume pasate (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Buşeuri cu legume (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Chifteluţe de legume cu şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Supă de roşii cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.