Găluşte de peşte - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Găluşte de peşte

Găluşte de peşte

Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 1 kg fileuri de peste alb, 2 tulpini de telina taiate bucatele, 2 cepe tocate marunt, 2 morcovi potriviti, taiati felii, 3 cesti cu apa, 1 lingura patrunjel verde tocat, 2 linguri migdale macinate, 2 oua batute, sare, piper, pesmet fin alb (sau pasca evreiasca maruntita).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pun intr-o oala cu apa pestele, telina, jumatate din ceapa si din morcovi si dupa ce dau in clocot, se lasa sa fiarba la foc mic 30 de minute si apoi se strecoara zeama.
Se taie pestele bucati mai mari, se baga in robotul de bucatarie impreuna cu restul de ceapa si cu patrunjelul verde si se marunteste bine. Se adauga migdalele, ouale, sarea, piperul si pesmetul cat sa se lege, se amesteca si se fac 8 galuste rotunde intre palmele infainate.
Morcovii ramasi se fierb 10 minute - la foc mic - in zeama de peste, dupa care se scot din oala si se introduc galustele care se fierb foarte incet, cu capac, aproximativ o ora. Se scurg, se aseaza pe un platou si se garnisesc cu rondele de morcov fiert.
Zeama se strecoara din nou si se toarna peste galuste, doar putina. Restul se lasa sa se raceasca si dupa ce s-a inchegat, se taie si se serveste langa galustele de peste.
6.679 vizualizări
980 tipăriri
5 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de gulii cu găluşte de făină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de legume cu găluşte de post (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de mazăre boabe cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Supă de roşii cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă cu găluşte verzi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
23. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)
27. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.