Gulaş de porc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Gulaş de porc

Gulaş de porc

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g carne de porc, 4 cepe, 500 g untura, o lingurita boia, 3 rosii, 1 catel de usturoi, chimen, morcov, patrunjel, sare, piper, 1 kg cartofi, 100 g smintina, zahar, 1 l apa.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se topeste untura intr-un vas mare, se pune carnea taiata in bucatele si se lasa sa se aureasca. Dupa ce au prins o usoara crusta, bucatelele de carne se scot si se tin la cald. In untura ramasa se pune ceapa taiata pestisori. Dupa ce s-a aurit se adauga usturoiul, morcovul (dat prin razatoarea mare), rosiile taiate in felii si bucatile de carne. Se adauga boiaua, chimenul, sarea, piperul, zaharul si se toarna atita apa cit sa acopere mincarea. Cratita selasa la foc mic sa clocoteasca incet. Cind carnea este aproape fiarta se mai toarna o cana cu apa calda si se adauga cartofii taiati in sferturi.
Inaite de a servi, se adauga smintina si patrunjel verde.
16.829 vizualizări
1.390 tipăriri
28 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Gulaş rapid (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Gulaş de carne cu cartofi şi chimen (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
25. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
26. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ruladă de porc cu grepfruit (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.