Gulaş de porc cu dovlecei - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Gulaş de porc cu dovlecei

Gulaş de porc cu dovlecei

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 800 g dovlecei, 2 cepe rosii, 200 g costita afumata (bacon), 500 g carne de porc, sare, piper, 1-2 lingurite chimen, 1/8 l vin alb (sau Knorr+apa), 1 legatura patrunjel verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se clateste cu apa un vas de Jena (sau de pamant). Se curata dovleceii, se taie bucati, iar ceapa (curatata) se taie in doua pe lung si apoi in jumatati de rondele. Costita se taie fasii late de 1 cm, carnea de porc - cubulete. Ingredientele se aseaza straturi-straturi in vas, presarandu-se cu sare, piper si chimen. Se toarna deasupra vinul, se acopera cu capac si se baga in cuptorul neincins. Se aprinde cuptorul (225ºC) si se lasa gulasul sa fiarba circa o ora. Inainte de a-l servi, se presara deasupra patrunjelul verde, tocat marunt.
4.480 vizualizări
927 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Supă de vară cu dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de dovlecei cu griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de dovlecei cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
22. Quiche cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
24. Fructe de mare cu orez şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată de dovlecei cu iaurt (Salate > Salate de legume)
29. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.