Haşe de macrou afumat cu frişcă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Haşe de macrou afumat cu frişcă

Haşe de macrou afumat cu frişcă

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 450 g macrou afumat, 70 g unt moale, 150 g frisca lichida (nebatuta), 2 linguri otet, 2 cepe de arpagic, zeama de la 1 lamaie, 1 legatura codite de ceapa verde, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata ceapa si se taie foarte fin, iar coditele de ceapa verde - rondele. Macrourile curatate de pielita si de oase se faramiteaza cu mana intr-un castron. Se adauga untul moale, zeama de lamaie, otetul, ceapa taiata, jumatate din rondelele de ceapa verde si piperul. Se amesteca compozitia cu furculita pana devine omogena, dupa care se incorporeaza usor frisca. Se presara cu restul de ceapa verde, se acopera castronul cu un capac, se baga la frigider si se lasa sa stea o ora. Haseul se serveste rece, cu paine prajita.
Daca vreti ca acest aperitiv sa aiba si mai multa savoare, taiati cateva cornuri felii, asezati-le in tava de la aragaz, stropiti-le cu putin ulei de masline si bagati-le in cuptor, sub grill, sa se rumeneasca frumos. Serviti-le calde, unse cu haseul de macrou rece.
2.749 vizualizări
774 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
2. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Macrou boulonnaise (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Pastă de şprot afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
6. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă ardelenească de morcovi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Sushi de somon afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte)
21. Supă de cartofi şi dovleac cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de mere cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Salată cu macrou afumat şi legume (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată de macrou cu acrituri (Salate > Salate cu peşte)
25. Salată cu scrumbie afumată (Salate > Salate cu peşte)
26. Salată ucraineană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată cu macrou afumat (Salate > Salate cu peşte)
28. Andive cu şuncă afumată la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Tartă cu varză acră şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Caise cu frişcă şi rom (Dulciuri > Salate de fructe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.