Heringi afumaţi cu plante aromate - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Heringi afumaţi cu plante aromate

Heringi afumaţi cu plante aromate

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 12 fileuri de hering afumat, 500 ml lapte, 2 cepe (de preferinta, rosii), 1 morcov, 4 cepe mici de arpagic, 1 bulb de fenicul, 2 foi de dafin, 1 legatura cimbru, 2 cuisoare, 20 boabe piper negru, 20 boabe coriandru, 500 ml ulei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se tin fileurile timp de doua ore in lapte, ca sa se desareze putin, apoi se scurg si se sterg cu hartie absorbanta. Se curata toata ceapa si morcovul, se taie marunt. Feniculul curatat se taie felii subtiri, iar piperul si coriandrul se zdrobesc. Se ruleaza fileurile de hering si se pun intr-un borcan cu capac (nu foarte mare), impreuna cu toate plantele aromate si condimentele. Deasupra se toarna uleiul, in asa fel incat sa le acopere. Se pune capacul si se lasa pestele la marinat 24 de ore, la frigider. Cu 30 de minute inainte de a-l servi, se scoate din frigider. Ca garnitura: salata de cartofi calduta.
Un sfat util: heringii se pot conserva, la rece, o saptamana, dar trebuie sa fie bine acoperiti cu ulei. Daca pestele nu este sarat, nu e nevoie sa fie tinut in lapte.
1.854 vizualizări
667 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
2. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Salată de fasole boabe cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
14. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă de cartofi şi dovleac cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă de mere cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Salată cu scrumbie afumată (Salate > Salate cu peşte)
18. Salată de heringi (I) (Salate > Salate cu peşte)
19. Salată de heringi (II) (Salate > Salate cu peşte)
20. Andive cu şuncă afumată la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Tartă cu varză acră şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Supă de cartofi şi fasole verde cu slăninuţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Conopidă cu şuncă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Fasole verde cu şuncă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Salată flamandă cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
26. Plăcintă dospită cu mere şi slăninuţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Penne cu fasole verde şi slăninuţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Galetă de cartofi cu slăninuţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Andive surpriză cu bacon şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.