Icre Tarama - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Icre Tarama

Icre Tarama

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 cartofi fainosi mari (fara coaja), 120 g icre (Tarama sau de crap), 80 ml zeama de lamaie, 160 ml ulei de masline, 2 linguri patrunjel verde tocat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Cartofii taiati cubulete de circa 2 cm se pun intr-o craticioara, se acopera cu apa si se lasa pe foc sa dea in clocot, dupa care se fierb incet, cu capac, aproximativ 15 minute. Se scurg, se zdrobesc cu o furculita dupa care se lasa sa se raceasca. Se freaca bine icrele cu mixerul circa 2 minute la turatie maxima adaugind cite putin din cartofii fierti si sfarimati. Se incorporeaza - tot putin cite putin - uleiul si zeama de lamiie si cind icrele le-au "inghitit" complet, se amesteca in continuare inca 5 minute (la turatie maxima), ca sa devina usoare si spumoase. Se tin icrele doua ore la frigider. Cu un sfert de ora inainte de a le da la masa se scot din frigider, se rastoarna intr-un bol (pentru a avea temperatura camerei), se presara peste ele patrunjelul tocat si se servesc cu piine neagra si masline.
6.618 vizualizări
920 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Icre negre franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
7. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
8. Icre cu măsline şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Clătite cu iaurt şi icre Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Salată de icre imitate (Salate > Salate cu peşte)
11. Plăcinţele de orez cu peşte afumat şi icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Icre de brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Salată de icre cu ceapă şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Icre de post (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Icre de ştiucă (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Salată de vinete cu icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Tiramisu cu zmeură şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
19. Tort Tiramisu (Dulciuri > Torturi)
20. Tort Tiramisu cu cremă de brânză (Dulciuri > Torturi)
21. Icre de fasole (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Icre de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Peşte umplut cu ceapă şi icre (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Tiramisu (I) (Dulciuri > Prăjituri)
25. Tiramisu (II) (Dulciuri > Prăjituri)
26. Salată Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Icre Pompadour (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.