Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Jumări cu ficat de viţel |
|
Alte reţete |
1. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri) 5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 6. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă) 7. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă) 8. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 9. Jumări cu creier (Aperitive > Aperitive cu ouă) 10. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 11. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne) 16. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 17. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 18. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 20. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi) 21. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 22. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 23. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 24. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 25. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 26. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi) 27. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 28. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri) 29. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 30. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) |