Kitoza - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Kitoza

Kitoza

Timp de preparare: 5 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de vită, ciuperci, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Este una dintre mâncărurile favorite în Madagascar. Carnea de vită este tăiată, aşezată pe o sârmă la uscat. Carnea se va usca în câteva ore. Feliile se pun la pârlit în aşa fel încât carnea să nu se ardă. Carnea trebuie luată de pe foc imediat ce începe să devină crocantă. Se consumă cu ciuperci, la micul dejun.
7.660 vizualizări
1.079 tipăriri
8 trimiteri
    Înapoi    









   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.