Limbă cu măsline în sos de vin - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu organe » Limbă cu măsline în sos de vin

Limbă cu măsline în sos de vin

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 limba mai mare, 300 g masline, 7-8 cepe, 1 pahar ulei, 1 pahar vin, 4-5 rosii sau 2 linguri bulion, 1 lingura faina, 1 lamiie, piper, sare, 1 foaie dafin.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Limba se tine in apa rece 1-2 ore inainte de a se incepe prepararea, pentru a-i scoate tot singele. Se pune apoi la fiert in apa fierbinte cu sare. In timpul fiertului se incearca si cind pielita se ia usor se scoate afara, se lasa sa se racoreasca putin si se curata apoi cu virful unui cutit, incepind din virful limbii. Se pune din nou la fiert, spumuindu-se cind este nevoie. Se inabusa ceapa taiata marunt in ulei, apoi faina si bulionul. Se stinge cu zeama de oase sau cu apa si se lasa sa fiarba. Cind limba este fiarta se scoate si se taie felii. Se strecoara sosul si se fierbe impreuna cu carnea, vinul, sare, piper si foaia de dafin. Maslinele se desareaza mai din vreme in apa calda. Feliile de limba se asaza in sos odata cu maslinele. Se mai tine citeva minute pe masina si se lasa sa se raceasca Se asaza pe farfuria de servit cu felii de lamiie.
3.873 vizualizări
895 tipăriri
14 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
8. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
17. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
19. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
21. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
22. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
23. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
24. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
27. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
28. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
29. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
30. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.