Limbă rasol - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu organe » Limbă rasol

Limbă rasol

Timp de preparare: 4 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 limba (aprox. 1 kg), 3 litri apa, 1 morcov, 2 ceapa, 1 radacina patrunjel, 10 boabe de piper, o foaie de dafin.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Limba se spala in citeva ape si se tine in apa rece cel putin 1 ora. Se scoate apoi, se asaza in cratita, se toarna apa calda si se pune pe foc. Cind a inceput sa fiarba, se ia spuma, se adauga zarzavat ceapa, foi de dafin, piper, sare, se acopera cu capac si se fierbe la foc mic timp de 3 ore (limba de vitel si de porc se fierb mai putin). Se scoate apoi si se curata cu grija pielea de pe limba fierbinte (incepind din virf). Se taie in felii frumoase si se serveste fierbinte cu sos de hrean, cu sos alb sau cu un sos oarecare. Zeama in care a fiert limba se poate folosi pentru supa de legume.
5.983 vizualizări
841 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Şalău rasol cu cartofi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Sos de mere (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Rasol de vită cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Păstrăvi rasol (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Pastă din peşte rasol (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Omletă flambată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Limbă cu maioneză (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Limbă înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Limbă fiartă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Friptură cu rasol şi picior de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
16. Limbă de mare cu legume Provençal (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Rasol de vită cu usturoi şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
18. Rasol de iepure împănat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Limbă cu sos Remoulade (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Risotto cu limbă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Limbă cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Rasol de vacă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Limbă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Limbă cu castraveciori (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Limbă umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Limbă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Supă de limbă de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Rasol de găină cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Pasteta din carne rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Limbă cu maioneză (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.