Lingua al bagnetto rosso - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Lingua al bagnetto rosso

Lingua al bagnetto rosso

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Limba fiarta taiata felii, 2 manunchiuri de patrunjel, 5 catei de usturoi, un pic de ardei iute, citeva anchois, un pahar de sos de rosii, un pahar de supa, o jumatate de pahar de otet, 2 pumni de faina alba.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Sosul se pregateste astfel: se toaca cu un cutit in forma de semiluna care se numeste mezzaluna 2 manunchiuri de patrunjel cu 5 catei de usturoi, un pic de ardei iute si citeva anchois (acciughe) in ulei. Se pune totul intr-o craticioara cu un pic de ulei de masline si se fierbe la foc mic un sfert de ora mestecind din cind in cind. Se adauga un pahar de suc de rosii si unul de supa si se lasa sa fiarba inca 10 minute. Se adauga o jumatate de pahar de otet si 2 pumni de faina alba, se potriveste de sare si piper si se amesteca bine bine pentru a obtine un amestec omogen si cremos. Se mai lasa pe foc alte 5 minute si gata.
Apoi se asaza pe platou feliutele de limba si se varsa sosul/crema deasupra, se poate pune si calda si rece.
4.066 vizualizări
812 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
4. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
8. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
10. Cod file (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
12. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
13. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
15. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
19. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
21. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
24. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Calcan gratinat cu scoici (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
28. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.