Macaroane cu legume şi sos de brânză - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Paste, pizza şi găluşte » Macaroane cu legume şi sos de brânză

Macaroane cu legume şi sos de brânză

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g macaroane marunte, sare, 600 g morcovi, 20 linguri de apa fiarta cu Delikat, 400 g dovlecei, 4 linguri untdelemn, piper macinat.
Sosul de branza: 300 g telemea de oaie, doi catei de usturoi, o legatura de patrunjel.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb macaroanele al dente in apa sarata. Intre timp se curata morcovii, se spala si se taie pe lung in doua sau in patru. Se pune apa cu Delikat la fiert si cand clocoteste, se pun si morcovii si se lasa sa fiarba acoperit opt minute. Se scot si se pun pe o farfurie la cald. Se curata dovleceii de coaja, se spala, se usuca si se taie felii subtiri. Se prajesc pe ambele parti in uleiul incins, trei minute. Se scurge uleiul, se pun in tigaie si morcovii si se lasa sa se caleasca putin in grasimea ramasa. Se sareaza si se pipereaza.
Sosul de branza: Se rade telemeaua pe razatoarea mica, apoi si cateii de usturoi. Apa cu Delikat in care au fiert morcovii se incalzeste din nou si se toarna putin cate putin peste branza si usturoi, pana se obtine un sos. Se adauga patrunjelul verde tocat.
Se servesc macaroanele cu adaos de legume (morcovi si dovlecel) si cu sosul de branza cu usturoi.
2.170 vizualizări
740 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
8. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
11. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
15. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
17. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
18. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
19. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
21. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
22. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
23. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
29. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.