Macaroane cu piept de pui şi ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Paste, pizza şi găluşte » Macaroane cu piept de pui şi ciuperci

Macaroane cu piept de pui şi ciuperci

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 20 g ciuperci, 50 g jambon, o ceapa, 500 g piept de pui dezosat, 400 g macaroane scurte, sare, piper, 4 linguri ulei de masline, 6 linguri rosii decojite (din conserva) taiate bucatele, 3 linguri frisca nebatuta (sau smantana), 1 legatura patrunjel verde, 3 linguri amidon (faina) pentru legat sosul.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se oparesc ciupercile cu 1/2 l de apa clocotita si se lasa 15 minute sa se umfle. Se taie jambonul cubulete, ceapa curatata se toaca marunt, iar pieptul de pui spalat si zvantat se taie bucati potrivite. Se fierb macaroanele "al dente" in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Se scurg si ciupercile - punandu-se apa deoparte - si se taie nu prea marunt. Se sareaza si se pipereaza carnea si se prajeste circa 3 minute in uleiul incins. Se scoate din tigaie si in aceeasi grasime se calesc cubuletele de jambon si ceapa. Se adauga ciupercile impreuna cu apa in care au fost inmuiate, rosiile si frisca nebatuta sau smantana. Se gusta de sare si piper si se lasa sa fiarba incet, aproximativ 5 minute. Se spala patrunjelul, se zvanta si se toaca marunt. Se leaga sosul cu amidon sau faina si se incorporeaza carnea si patrunjelul tocat. Se mai adauga sare si piper si se serveste impreuna cu macaroanele fierte si scurse.
5.472 vizualizări
852 tipăriri
11 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
10. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
11. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
13. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
16. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
27. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.