Mâncărică de pui cu vinete - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Mâncărică de pui cu vinete

Mâncărică de pui cu vinete

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1,2 kg copane de pui, 3 vinete potrivite, 150 g stafide, 3 catei de usturoi, 1/2 legatura cu patrunjel, 1/2 legatura de coriandru, 250 ml untdelemn, 150 ml vin alb sec, sare, piper proaspat macinat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Spalati si stergeti vinetele cu un prosop de bucatarie. indepartati-le coditele, apoi taiati-le in felii de 2 cm grosime, si pe urma fiecare felie in cubulete. Caliti-le intr-o cratita, pe flacara mijlocie, in putin untdelemn bine incins. Adaugati cate putin ulei, pe masura ce este absorbit de vinete. Cand se inmoaie, scoateti-le cu o lingura de spumuit supa si asezati-le pe o hartie absorbanta.
Prajiti copanele de pui in putin untdelemn. Cand sunt rumenite, adaugati vinetele stoarse de ulei si stafidele. Sarati, piperati, turnati vinul alb. Acoperiti vasul si lasati sa mijoteasca 40 de minute. Cu cinci minute inainte ca mancarea sa fie gata, adaugati usturoiul, patrunjelul si coriandrul tocate marunt. Amestecati si serviti mancarica imediat.
2.048 vizualizări
721 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
24. Caviar de vinete cu sardele (Aperitive > Sandviciuri)
25. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Salată de vinete iuţi (Salate > Salate de legume)
29. Salată de vinete cu legume (Salate > Salate de legume)
30. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.