Marinată de peşte (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Marinată de peşte (II)

Marinată de peşte (II)

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: ridicată

Ingrediente: 2 kg peste, 100 g morcovi, 100 g ceapa, 200 ml ulei, 50 g faină, 150 g pasta de tomate, 30 ml otet, 50g lamaie, sare, piper, foi dafin, dupa gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Pestele se decongeleaza, se curata, se decapiteaza, se eviscereaza, se spala, se portioneaza, se sareaza apoi se inabusa in 100 ml ulei, cu adaos de supa de peste. Cand este gata, se aseaza intr-o tava care se introduce la cuptor pentru cca 10 minute. Din timp in timp se mai adauga 100 ml supa de peste sau apa, peste bucatile de peste si se continua inabusirea pana sunt bine patrunse. Separat se prepara sosul marinat din ceapa si morcovii care se curata, se spala si se taie marunt, apoi se inabusa in restul de ulei cu adaos de putina apa sau supa de peste. In timpul inabusirii se pune faina desfacuta in 100 ml supa de peste sau apa si se continua fierberea inabusita. Se adauga pasta de tomate, foile de dafin, piperul boabe, otetul si se continua fierberea cca 15 minute. Cand legumele sint gata se paseaza si se strecoara peste bucatile de peste. Se introduce tava la cuptor pentru gratinare cca 5-10 minute.
Preparatul se serveste pe platou sau portionat in farfurie, portiile de peste cu sosul respectiv si felia de lamaie deasupra.
3.034 vizualizări
814 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
18. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.