Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Melci cu pepene galben şi sos |
|
Alte reţete |
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă) 4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză) 5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume) 6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză) 7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate) 9. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate) 10. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri) 11. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri) 12. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre) 13. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume) 14. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 15. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii) 16. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin) 17. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 18. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume) 19. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 20. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume) 21. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte) 22. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe) 23. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 24. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 25. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 26. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi) 27. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 28. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe) 29. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume) 30. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate) |