Merlan cu şvaiţer - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Merlan cu şvaiţer

Merlan cu şvaiţer

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 file mic de merlan (aproximativ 30 de grame), o jumatate de dovlecel, 1 lingurita cu svaiter ras, 2 lingurite cu lapte, sare, patrunjel.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Pestele, pe care s-a presarat sare, se prajeste in unt intr-o tigaie. Pe el se presara svaiterul si se stropeste cu laptele. Se acopera tigaia si se lasa sa fiarba 5 minute. Se taie dovlecelul in rondele si se fierbe in bain marin impreuna cu patrunjelul. Dupa ce au fiert toate, se scoate patrunjelul si se serveste.
2.291 vizualizări
738 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă de ceapă cu şvaiţer (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Perişoare cu şvaiţer (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ochiuri cu slănină şi şvaiţer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.