Miel Lancashire - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Miel Lancashire

Miel Lancashire

Timp de preparare: 2 h 20 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 8 cotlete de miel (ceafa sau piept) groase de 2,5 cm, 1/4 ceasca faina, 45 g ulei sau unt, 2 cepe mari tocate, 2 tulpine de telina taiate rondele, 1 pastarnac mare curatat si taiat marunt, 1 3/4 ceasca supa concentrata de pui (Knorr+apa), 200 g ciuperci taiate felii, 1/2 lingurita piper alb, sare, 2 lingurite ierburi aromate uscate (cimbru, rozmarin), 1-2 linguri sos Worcester (din comert), 4 cartofi mijlocii (nesfaramiciosi) curatati si taiati felii subtiri.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 160 grade C. Se unge cu unt sau cu ulei un vas de Jena mai mare, se curata cotletele, se dau prin faina (care se pastreaza) si se prajesc in grasimea incinsa intr-o tigaie, pana ce devin aramii pe ambele parti. Apoi se scot si se aseaza in vasul de Jena. In tigaie, se calesc ceapa, telina si pastarnacul, se scot si se pun peste cotlete. Urmeaza faina, care se prajeste si ea, amestecand intruna, pana ce se rumeneste bine. Se stinge cu zeama de carne, turnata putin cate putin si se amesteca in continuare pana ce incepe sa fiarba. Se adauga ciupercile, piperul, sarea, ierburile aromate si sosul Worcester, se lasa sa fiarba incet 10 minute si se toarna peste cotlete. Deasupra se asaza feliile de cartofi (suprapuse) in asa fel incat sa acopere perfect carnea si legumele. Se baga - cu capac - in cuptorul incins si se lasa o ora si 15 minute. Se ia capacul si se mai lasa 30 de minute ca sa se rumeneasca cartofii si sa devina crocanti.
4.813 vizualizări
1.001 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tocană de miel cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
10. Cotlete de miel cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
11. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pulpă de miel cu gutui (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
16. Drob de miel (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Drob de miel în foaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Drob de miel (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Drob de miel (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Drob de miel cu verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Drob de miel (special de Paşte) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Pulpă de miel cu fasole (Mâncăruri > Fripturi)
23. Tocăniţă de miel cu tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Miel cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de miel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de miel învelită (Mâncăruri > Fripturi)
28. Miel Dijonnaise (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ruladă din pulpă de miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
30. Miel cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.