Mititei (mici) cu carne de oaie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Mititei (mici) cu carne de oaie

Mititei (mici) cu carne de oaie

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru 15 bucati: 300 g carne de oaie fara os, 300 g carne de vita, 5 g bicarbonat, 1 g cimbru praf, 15 g usturoi, 3-4 g ardei iute, 1 g piper macinat, 2-4 g arome (,miroase de cîrnati), 25-30 ml supa (apa), 100 g sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se curata, se spala, se taie bucati si se trece prin masina de tocat. Se adauga sare, bicarbonat si se amesteca. Usturoiul se curata, se spala, se piseaza si se prepara un sos de usturoi cu apa sau supa. Ardeiul iute (uscat) se piseaza. Pasta obtinuta se pastreaza la rece circa 24 ore pentru maturare. Se trece apoi din nou prin masina de tocat cu sita deasa. Se amesteca cu supa, (apa), piperul, cimbrul, mujdeiul strecurat, ardeiul iute si mirodeniile. Compozitia obtinuta se trece prin masina de tocat la care s-a atasat un dispozitiv cu palnie (ca la cirnati), tinind palma stinga sub palnie pentru a portiona micii. Se pun intr-o tava umezita cu apa rece. Se frig pe gratarul incins, uns cu grasime, sau se prajesc in ulei.
19.620 vizualizări
1.407 tipăriri
29 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Carne cu busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.