Mititei de vită - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Mititei de vită

Mititei de vită

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: ridicată

Ingrediente: 1 kg carne de vaca de la git (ceafa), ¼ kg seu de vitel de la rinichi, 1 lingurita bicarbonat, cimbru, sare, piper, usturoi, 1 pahar zeama de carne rece.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea de vaca si seul se curata de pielite, se dau de 2-3 ori prin masina de tocat carne. Se adauga sare, piper, putin praf de cimbru,dupa gust, bicarbonat, 1 pahar zeama de carne rece. Se bat mult si bine de tot cu lingura, pina ce se leaga. Se lasa carnea la gheata pina a doua zi (24 ore), se framinta bine, adaugindu-se putina zeama de usturoi strecurata. Se fixeaza pilnia de cirnati la masina de tocat carne si se fac mititei in lungimea unui lat de palma. Mina cu care luam mititeii de la masina trebuie sa fie mereu udata cu apa rece, iar fundul pe care ii asezam la fel. Mititeii se frig la gratar foarte bine incins si uns cu o bucata de seu. Pe masura ce se rumenesc se ung pe deasupra cu zeama de usturoi, amestecata cu putin ulei
Se servesc bine rumeniti si foarte fierbinti.
2.052 vizualizări
652 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Salată Vitamina (Salate > Salate de legume)
3. Antricot de vită cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
4. Galbi (Coaste de vită la grătar) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Vită cu ghimbir (Mâncăruri > Fripturi)
6. Vită cu pastă verde de curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Frigărui de vită cu sos de alune şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
8. Mititei din dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Rasol de vită cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
11. Vinete murate în foi de viţă (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
12. Fasole păstăi conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
13. Bureţi de fag conservaţi (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
14. File de vită cu ulei de trufe negre (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Mititei (mici) cu carne de oaie (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ardei copţi conservaţi (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
17. Salată de bame conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
18. Friptură de vită cu morcovi şi suc de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de vită cu măsline (Mâncăruri > Fripturi)
20. Ruladă din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi)
21. Muşchi de vită la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de vită la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
23. Şniţel de vită cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
24. Muşchi de vită cu legume de vară (Mâncăruri > Fripturi)
25. Sărmăluţe greceşti în foi de viţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Muşchi de vită cu piper şi arpagic (Mâncăruri > Fripturi)
27. Muşchi de vită Wellington (Mâncăruri > Fripturi)
28. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Tartă trapeziană (Dulciuri > Prăjituri)
30. Tartă cu lămâie şi migdale (Dulciuri > Prăjituri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.