Muşchi de vită cu piper şi arpagic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Muşchi de vită cu piper şi arpagic

Muşchi de vită cu piper şi arpagic

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 800 g muşchi de vită, 1 lingură boabe de piper negru, 1 linguriţă boabe de coriandru, 1/2 linguriţă sare marină, 1 foaie de dafin, 1 lingură unt, 250 g arpagic (sau cepe mici), 2-3 linguri miere, 3 crenguţe cimbru, 500 ml vin roşu sau zeamă de carne, piper proaspăt măcinat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Muşchiul de vită se spală, se zvântă. Se pun boabele de piper, coriandrul şi sarea într-o piuliţă şi se pisează bine. Se freacă muşchiul de vită cu condimentele pisate, se pune într-o tigaie, se rumeneşte pe ambele părţi în untul topit, apoi se aşază într-o tavă, se pune deasupra foaia de dafin, se acoperă cu folie de aluminiu şi se lasă să se frigă în cuptorul încins, la foc potrivit, 40 de minute. Între timp, arpagicul se curăţă şi se prăjeşte în grăsimea din tigaie. Se adaugă mierea şi cimbrul mărunţit şi se lasă să se caramelizeze circa 5 minute. Se toarnă vinul roşu şi se lasă să dea în clocot. Se condimentează sosul cu sare, piper. Se scoate carnea din cuptor şi se mai lasă 5 minute în folie. Se taie apoi în felii groase de 3-4 cm şi se serveşte cu sosul de arpagic.
3.440 vizualizări
836 tipăriri
5 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
21. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
26. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
29. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.