Muşchiuleţ de porc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Muşchiuleţ de porc

Muşchiuleţ de porc

Ingrediente: 400 g muschi de porc, 150 g ciuperci, 150 g cirnaciori, 100 g costita afumata, 100 g cascaval, 100 g ceapa, 100 ml de ulei, piper, 3 oua, 50 g marar verde, 50 g pesmet, 50 g pasta de rosii, 1 pahar suc de rosii, 1 ardei iute.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie fileul de porc pe lungime si se bate cu un ciocan special, pina ramine de 1 cm grosime. Separat se pregateste umplutura astfel: se caleste ceapa in grasime fierbinte, cind se aureste putin se pun ciupercile spalate si taiate, costita, se adauga piper, verdeata, sare. Se ia vasul la o parte, se omogenizeaza foarte bine si cind s-a mai racit se pune un ou crud. Peste bucata de muschi se intinde umplutura, se pun cirnaciorii, cascaval, 2 oua fierte. Se ruleaza muschiul, se prinde in scobitori, se pune intr-o tava cu grasime si la inceput cu foc mic. Se ung rulourile din carne cu vin alb si cu ulei. Cu sosul din tava se stropeste friptura, cu grija ca aceasta sa se rumeneasca pe toate fetele. Cind friptura este gata, se lasa la racit, se scot scobitorile si se taie in felii mai groase.
3.567 vizualizări
798 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
24. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
26. Ruladă de porc cu grepfruit (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
30. Cotlet de porc licnez (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.