Ochiuri cu costiţă afumată pe galete din cartofi şi măr - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ochiuri cu costiţă afumată pe galete din cartofi şi măr

Ochiuri cu costiţă afumată pe galete din cartofi şi măr

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 6 oua, 8 felii subtiri de costita afumata, 4 cartofi mijlocii (nesfaramiciosi), 1 mar, 50 g unt, 8 fire de patrunjel verde, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Prajiti costita circa 5 minute intr-o tigaie fara grasime, pana ce se rumeneste si devine crocanta, si lasati-o sa se scurga pe hartie absorbanta. Curatati cartofii si marul, dati-le - impreuna - pe razatoarea mare, puneti-le intr-un castron si adaugati 2 oua crude, sare si piper. Amestecati bine cu o lingura de lemn pana ce compozitia devine omogena. Puneti untul in doua tigai mari de teflon (cate 25 g in fiecare) si lasati-l sa se incinga. Intr-una din tigai puneti 4 gramajioare din compozitia de cartofi si mar si turtiti-le cu o spatula, formand 4 galete. Prajiti galetele cate 5 minute pe fiecare parte, intorcandu-le cu multa grija. Intre timp, spargeti cele 4 oua in cealalta tigaie, fiind atente sa nu se sparga galbenusul, si prajiti-le la foc iute, in asa fel incat albusurile sa se inchege repede, iar galbenusurile sa ramana moi. Asezati galetele frumos rumenite pe farfurii si puneti pe fiecare cate un ochi si doua felii de costita.
Sarati, piperati si presarati deasupra patrunjelul verde taiat cu foarfeca si serviti-le imediat.
1.904 vizualizări
698 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
9. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
13. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
17. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
20. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
21. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
22. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
25. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
26. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
27. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
30. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.