Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ochiuri cu trufe albe sau negre |
|
Alte reţete |
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 2. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin) 3. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin) 4. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă) 5. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă) 6. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă) 7. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă) 8. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă) 9. Icre negre franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu peşte) 10. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte) 11. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 13. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 14. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 15. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 16. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 17. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 18. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri) 19. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 20. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 21. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 22. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Borş de cartofi cu ochiuri (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 24. Salată de ridichi negre (Salate > Salate de legume) 25. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză) 26. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 27. Pepene galben umplut (II) (Dulciuri > Salate de fructe) 28. Pepene galben cu diverse fructe (Dulciuri > Salate de fructe) 29. Fileuri de mihalţ sau de somotei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 30. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă) |