Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă
Porţii: 2
Ingrediente: 4-5 ouă, 40-50 g unt sau 50 ml ulei, sare, piper, 100 g ciuperci, o ceapă de mărime mijlocie, mărar, pătrunjel, 50 g brânză de oi sau caşcaval ras.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!
Mod de preparare: Se taie ceapa mărunt, se căleşte cu o lingură de ulei la foc mic, apoi se adaugă ciupercile bine spălate şi tăiate felii subţiri, sare şi piper după gust, lăsându-se să fiarbă, acoperit, până scade apa şi se prăjesc ciupercile, se aromează cu mărar şi pătrunjel, tocate mărunt şi se acoperă cu capac. Într-o tigaie separată se face omleta normal preparată cu unt, dar se prăjeşte numai pe o parte, peste care se răstoarnă ciupercile preparate mai sus punându-se deasupra brânza sau caşcavalul ras şi se dă la cuptor pentru 5 minute.