Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă
Porţii: 4
Ingrediente: 6 oua, 200 g spanac, 1 lingura de cozi de ceapa verde taiate marunt, 1 lingura patrunjel verde tocat, 1 lingura hasmatuchi taiat marunt, 2 cepe verzi, 3 linguri de lapte, 50 g unt, putina nucsoara, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!
Mod de preparare: Curatati ceapa, tocati-o marunt si puneti-o sa se caleasca in 25 g unt. Adaugati frunzele de spanac spalate, zvantate si taiate fasii, amestecati si luati tigaia de pe foc. (Spanacul trebuie doar sa se inmoaie, nu sa se fiarba). Sarati, piperati, adaugati verdeata si varsati compozitia intr-un castron. Bateti ouale cu lapte, sare, piper si nucsoara si lasati-le sa se prajeasca in restul de unt, pana ce s-au inchegat. Puneti deasupra spanacul si verdeata, rulati omleta cu o spatula si lasati-o inca cateva minute pe foc mic.
Se poate servi fierbinte sau calduta.