Ostropel oltenesc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Ostropel oltenesc

Ostropel oltenesc

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1-2 kg carne de pasare, 100 g ulei, 50 g faina, 100 g ceapa, 100 g morcovi, 50 g bulion, 50 g usturoi, 30-40 g otet, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie bucati carnea de pasare, se sareaza si se pune la prajit in ulei. Cand s-a prajit, se scoate in alt vas. In untura ramasa se prajeste zarzavatul, faina si bulionul, se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba 10-15 minute, dupa care se strecoara peste pasare si se fierbe pana se moaie carnea. Cand este gata, se adauga usturoiul taiat marunt, prajit in untura si stins cu otet.
Se serveste cu cartofi natur.
3.435 vizualizări
821 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ostropel de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Ostropel de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ostropel de raţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ostropel de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Borş oltenesc cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.