Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă
Porţii: 4
Ingrediente: 4-5 ouă, 40-50 g unt, 50 ml untdelemn, sare, piper, 100 g ficat de pasăre, 30 g unt sau untdelemn, o ceapă mică, pătrunjel.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!
Mod de preparare: Ceapa tăiată mărunt se căleşte un minut, în unt sau untdelemn, şi se adaugă ficatul tăiat în fîşii lungi de 3-4 cm si groase de 1 cm. Se prăjesc 8-10 min. la foc mic pînă se înmoaie. Apoi se ia cratiţa de pe foc şi se adaugă un vîrf de linguriţă cu sare, un vîrf de cuţit cu piper si pătrunjel tăiat mărunt. Se amestecă şi se păstrează pe un vas cu apă călduţă acoperit pînă se pregăteşte omleta. Ficatul se deşartă peste omletă, aceasta se îndoaie în jumătate şi se serveşte fierbinte, presărată cu pătrunjel.