Ouă italieneşti - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă italieneşti

Ouă italieneşti

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 oua, resturi de friptura (peste, sunca), 3-4 linguri svaiter ras, 50 g unt, 2 linguri smintina, patrunjel verde, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Resturile de carne se curata de grasime si de piele; la peste se scot oasele. Se taie bucatele mici, se amesteca cu putin patrunjel verde tocat foarte marunt, putina sare, piper, smintina si se pun in cesti(care rezista la fiert in aburi) unse cu unt si presarate cu svaiter ras. Se umple o treime din ceasca cu amestecul de resturi si se sparge cite un ou proaspat in fiecare ceasca. Se fierb in aburi pina se intareste oul. Se rastoarna cestile cu ouale pe farfurii. Se servesc cu diferite pireuri de legume, sos de rosii, toate fierbinti.
2.198 vizualizări
750 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
3. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
8. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Supă cremă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Ciorbă de ouă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume)
13. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
14. Salată de conopidă cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
15. Salată de ridichi de lună cu ouă şi ceapă (Salate > Salate de legume)
16. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Salată de spanac cu ouă fierte (Salate > Salate de legume)
18. Salată de ouă cu mărar şi ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
19. Prăjitură cu biscuiţi şi două creme (Dulciuri > Prăjituri)
20. Salată de ton cu ouă fierte (Salate > Salate cu peşte)
21. Ouă cu creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Ouă cu pătrunjel şi iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe)
24. Sos de ouă cu unt (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
25. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Ouă răscoapte cu sos picant (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Ouă cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.