Ouă răţuşcă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă răţuşcă

Ouă răţuşcă

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 oua, 1 lingura de ulei, putin mustar, 50 g sunca presata, sare.
Pentru ornat: 100 g branza de burduf, 2-3 masline, 1 gogosar, 12 bobite de piper, 2-3 fire de patrunjel, 3-4 frunze de salata verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb ouale. Se decojesc. Se taie pe vertical si se scoate galbenusul. Intr-un castronel se amesteca galbenusul dat prin sita, cu uleiul, mustarul, sunca taiata foarte marunt si sare dupa gust. Cu aceasta compozitie umplem ouale pe care le asezam cu umplutura in jos pe un platou ornat cu salata verde.
Din branza de burduf vom face niste bilute pe care le vom fixa, cu ajutorul unor scobitori, in partile alungite ale jumatatilor de oua, in loc de cap. Cu cate 2 bobite de piper vom face ochii la fiecare ratusca. La trei dintre ele le vom face din gogosar fundite, pe care le vom prinde pe cap; la celelalte trei le vom face din patrunjel mici smocuri de par si mici papioane din masline. Apoi din feliute subtiri de gogosar le vom face la toate aripioare si codite.
Se mai pot servi si pe un lac de maioneza cu smantana, in loc de salata verde.
2.083 vizualizări
719 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
3. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
8. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Supă cremă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Ciorbă de ouă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume)
13. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
14. Salată de conopidă cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
15. Salată de ridichi de lună cu ouă şi ceapă (Salate > Salate de legume)
16. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Salată de spanac cu ouă fierte (Salate > Salate de legume)
18. Salată de ouă cu mărar şi ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
19. Prăjitură cu biscuiţi şi două creme (Dulciuri > Prăjituri)
20. Salată de ton cu ouă fierte (Salate > Salate cu peşte)
21. Ouă cu creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Ouă cu pătrunjel şi iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe)
24. Sos de ouă cu unt (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
25. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Ouă răscoapte cu sos picant (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Ouă cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.