Ouă umplute cu pate de ficat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă umplute cu pate de ficat

Ouă umplute cu pate de ficat

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 oua, 100 g pate de ficat, 30 g unt, sare, salata verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se curata, se taie in doua pe lungime. Galbenusurile se trec prin sita si se freaca cu ficat de pasare fiert sau pate de ficat. Se adauga untul proaspat si se freaca mereu. Se potriveste de sare. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile si se asaza pe platou pe un strat de salata verde taiata marunt. Se umplu albusurile.
Se serveste pe un platou, decorat cu masline si salata verde.
10.449 vizualizări
769 tipăriri
7 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
8. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
9. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
25. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Supă cremă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Ciorbă de ouă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.