Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă umplute cu piept de pasăre |
|
Alte reţete |
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri) 4. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre) 5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 6. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe) 7. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 8. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 9. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 10. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte) 11. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte) 12. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne) 16. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne) 18. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 19. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri) 20. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 21. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 22. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 23. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 24. Ciorbă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 25. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 26. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 27. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 28. Supă cremă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 29. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi) 30. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) |