Ouă umplute cu sardele de Lissa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă umplute cu sardele de Lissa

Ouă umplute cu sardele de Lissa

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Oua dupa preferinta, o franzela, lapte, 2 sardele de Lissa, unt, patrunjel, piper, sare, smantana, pesmet fin.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in latime. Se taie foarte putin din capetele rotunde, astfel ca jumatatile de oua sa poata sta in picioare ca niste paharele. Se trec galbenusurile prin masina de tocat, impreuna cu o franzela inmuiata in lapte si stoarsa bine, si cu una sau doua sardele de Lissa spalate si curatate de oase. Se freaca toate la un loc cu o bucatica mica de unt proaspat, se mai adauga patrunjel taiat fin, putin piper si sare daca mai trebuie. Se umplu ouale cu acest amestec. Umplutura ramasa se subtiaza cu putina smantana si se pune intr-o farfurie ce merge la foc, unsa cu unt; deasupra se aseaza ouale frumos si se presara pesmet fin si cateva bucatele mici de unt. Se acopera cu o hartie unsa cu unt, ca sa nu se innegreasca pesmetele si se da la cuptor, la foc potrivit.
Se servesc calde.
2.207 vizualizări
721 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
4. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
5. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
14. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Supă cremă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Caviar de vinete cu sardele (Aperitive > Sandviciuri)
18. Ciorbă de ouă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume)
20. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
21. Salată de conopidă cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
22. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
23. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
24. Salată de ridichi de lună cu ouă şi ceapă (Salate > Salate de legume)
25. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Salată de spanac cu ouă fierte (Salate > Salate de legume)
27. Salată de ouă cu mărar şi ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
28. Prăjitură cu biscuiţi şi două creme (Dulciuri > Prăjituri)
29. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte)
30. Salată de ton cu ouă fierte (Salate > Salate cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.