Ouă umplute cu sos de lapte - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă umplute cu sos de lapte

Ouă umplute cu sos de lapte

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 oua, 8 felii de franzeluta, o lingura smintina, 3 1/2 lingurite unt, 1 1/4 pahar lapte, 1 galbenus, 1 1/2 lingurita marar tocat, 1/2 buc. ceapa, sare, piper, o lingurita faina.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se curata dupa ce s-au racit si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile, se pun intr-un castron, se zdrobesc bine cu furculita si se amesteca cu ceapa prajita foarte putin (fara sa fie rumena) intr-o lingurita de unt. Dupa ce s-a racit compozitia se adauga smintina, sarea si piperul si se umplu jumatatile de ou. Fiecare felie de franzeluta se prajeste in unt, apoi se scoate miezul in asa fel incit sa se obtina niste covrigi. Jumatatile de ou umplute se aseaza in locul miezului scos, se pune pe o farfurie si se toarna deasupra urmatorul sos fierbinte: se prajeste foarte putin 1 1/2 lingurita unt cu faina si se stinge cu lapte lasind sa fiarba 2-3 minute. Se ia de la foc si se adauga galbenusul amestecind mereu cu lingura, apoi mararul si sarea.
2.036 vizualizări
689 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
13. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
14. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
16. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
18. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
28. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
30. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.