Ouă umplute cu sos de roşii - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă umplute cu sos de roşii

Ouă umplute cu sos de roşii

Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 oua, 100 g unt, 1 lingurita faina, zeama de rosii sau bulion, 1 ceapa, verdeata, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ouale fierte tari se pregatesc pentru umplut. Umplutura se prepara din galbenusul amestecat cu ceapa inabusita, sare, piper, verdeata si jumatate din cantitatea de unt frecat spuma. Se asaza intr-un vas de pamint sau de Jena si se toarna deasupra sosul de rosii, gros ca ciulamaua. Se dau la cuptor 20 minute. Se servesc fierbinti. Se mai pot prepara si astfel: ouale fierte cleioase se taie in jumatate, se asaza intr-o farfurie care merge la cuptor si se toarna pe deasupra sosul de rosii. Se dau la cuptor.
Se servesc fierbinti.
1.928 vizualizări
677 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
13. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
14. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
16. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
18. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
30. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.